Arrangement

 

Rondleiding Beleef 't  (vanaf 6 personen)

Een rondleiding door tuinman George duurt ongeveer 1 uur en gaat op afspraak. Kosten zijn € 8,00 p.p. Inbegrepen: entree, rondleiding, verse koffie, (kruiden)thee of fris, met eigengemaakte appeltaart. Heeft U andere wensen neem contact op via info@debeleeftuin.nl. Bij meer dan 12 personen zijn de kosten € 7,50

 

De Beleefpicknick (vanaf 6 personen)

Niets is zo gezellig als met familie, vrienden of collega's met mooi weer heerlijk te picknicken op een prachtige groene locatie, zoals de Beleeftuin. In de tuin tussen de planten, bomen en struiken op uw eigen kleedje in het gras, of aan de (picknick)tafel genieten van een picknick. Uw kunt u eigen picknick meenemen, maar wij kunnen ook een heerlijke picknick verzorgen. Kosten als wij een picknick voor u verzorgen 16,= euro p.p. (inclusief entree) en een verzorgde picknick met rondleiding van tuinman George € 18,50 p.p. (vanaf 6 personen). Reserveer wel van te voren.

 

Theeleuten

Gezond en lekker theeleuten met je vriendinnen, collega's en theeliefhebbers. Gezellig bijpraten aan een (tuin)tafel onder het genot van een glas (kruiden)thee en een trommel gevuld met heerlijke koekjes of chocolaatjes. zo tijdens de middaguren, om met elkaar aan een (tuin)tafel gezellig bij te babbelen. Bij mooi weer zoekt u een plekje in de tuin, als het wat frisser is wijken we uit naar het tuinhuis. Kosten zijn € 5,- p.p.

 

De Beleefthee (vanaf 6 personen)

Een rondleiding door tuinman George van ongeveer 1 uur en daarna heerlijk genieten van een "Beleef Etagere" met beleefthee. U kunt kiezen uit verschillende soorten bekende en minder bekende kruidenthee uit de beleeftuin. De "Beleef Etagere" is rijkelijk gevuld met (gezonde) koekjes, cake en chocolaatjes. Bij mooi weer zoekt u een plekje in de tuin, als het wat frisser is wijken we uit naar het tuinhuis. Kosten zijn vanaf € 10,00 p.p

 

BUITENBELEVING

“Ketelkoken” is een mooi buitenactiviteit  voor mensen die iets anders willen. Vuur stoken, koken, eten en drinken en samen bezig zijn in een natuurlijke omgeving. Dat zijn de ingrediënten van een uitje met je collega’s, familie, bedrijf, vrienden, vereniging of club... Een gezellig kookavontuur met verse (h)eerlijke groenten en kruiden. Met elkaar een stoofsoepje of potje in een ketel boven open vuur bereiden, het zogeheten Slow Cooking. Een aanrader voor geslaagde buitenbeleving. Kosten zijn afhankelijk van uw wensen.

 

 

Contact

 

Voor vragen, informatie of boekingen

kunt u ons bellen of mailen.

 

Groetjes van George en Afra de Boer.

 

Bezoektuin "Beleef 't"

Wijzenddijkje 19

1617 KZ  Westwoud (N-H)

 

T    0229 - 26 20 62

E    info@debeleeftuin.nl

M   06 - 224 69 050 George

M   06 - 192 83 770 Afra

 

Beleef  't

Openingstijden

 

De Beleeftuin is open van eind mei t/m

oktober; vanaf 10.00 uur:

 

Za 26 mei - zo 27 mei              G.R.

Za 9 juni - zo 10 juni                G.R.

Za 23 juni - zo 24 juni              G.R

Zondag 8 juli                         Open dag

Za 14 juli - zo 15 juli                G.R.

Zondag 29 juli                       Open dag

Za 4 aug - zo 5 aug                  G.R.

Zondag 19 aug                      Open dag

Za 8 sep - zo 9 sep                   G.R.

Zondag 16 sep                       Open dag

Zondag 30 sep                       Open dag

 

G.R. = Groene route

 

Groepen op afspraak vanaf half mei.
De entree is € 2,50 en een consumptie hoort tot de mogelijkheden, u kunt bij ons niet pinnen.

 

Site by: GoforIT

Routebeschrijving